Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Audi Q3 Modelleri

Filtreler

1 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

1 adet ilan gösteriliyor.

Her yönüyle yıldız olan ve pek çok yeteneğiyle öne çıkan Audi Q3, yeni nesil SUV’lar arasında en beğenilenlerden. Gerek dış tasarımı gerek iç yapısı ve işlevselliği ile sürüş konusunda maksimum konfor sunar. Ortalama yakıt tüketimi ve emisyonu bakımından çevre dostu olan Audi Q3, gelecek nesilleri de düşünür. Böylece çıktığınız yolculuklarda her bakımdan size avantaj sağlar.

Özgün Dış ve İç Tasarımı ile Audi Q3

Dinamik bir genel görünüme sahip olan Audi Q3 2023, şehrin modern yaşam tarzına ayak uydurur. Audi Exclusive ile birçok olağanüstü tasarımı bir araya getirir. Gövde rengini kişiselleştirmenizi sağlayarak istediğiniz görünümü elde etmeniz için idealdir. Özellikle mat efektli gövde renklerini tercih ederek aracınızı dış etkenlere, yıpranmaya ve aşınmaya karşı koruyabilirsiniz. Advanced ve S Line donanım serilerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Jantlar için de 18 ve 19 inç olmak üzere iki seçeneğe sahipsiniz.

Geniş ve ferah iç tasarıma sahip olan Audi Q3 Sportback, hem daha fazla yolcu hem de daha fazla eşya için idealdir. Maksimum konfor için Audi Exclusive iç tasarıma sahiptir. Koltukları elektrikli olarak istediğiniz konumda ayarlayabilirsiniz. İç mekan tasarımını da kişiselleştirerek istediğiniz görünümü yaratabilirsiniz. Koltuklardan dikişlere, paspaslardan direksiyona kadar her detayı kendi isteklerinize göre ayarlayabilirsiniz.

Güvenli Sürüş Deneyimi Sunan Audi Q3 

Audi Drive Select özelliğine sahip olan Audi Q3, sürüş esnasında maksimum güvenlik için seçim yapmanıza olanak tanır. Sürüş seçeneği, yol durumu ya da kendi ihtiyaçlarınız gibi faktörlere uygun olarak aracınızın özelliklerini seçebilirsiniz. Altı farklı profil arasından en kullanışlı, verimli ya da sportif olanı tercih edebilirsiniz. Bu sayede yol boyunca çok daha konforlu ve güvenli bir sürüş yapabilirsiniz.

Sürücü asistan sistemine sahip Audi Q3 sayesinde sürüş konusunda büyük bir avantaj elde edebilirsiniz. İsteğinize bağlı olarak hız sabitleyiciyi ayarlayabilir ve yol boyu aynı hızda gaza basmadan gidebilirsiniz. Aynı zamanda bu özelliği ile Audi Q3; hız yapmanıza, frenlemenize, şeritte kalmanıza, hızı ve mesafeyi korumanıza olanak sağlar. Böylece olası kaza durumlarının önüne geçebilir. Audi Q3 2022 modellerde de bulabileceğiniz bu özellik sayesinde çok daha güvenli bir sürüş deneyimi elde edebilirsiniz.

Audi Q3 ile Tüm Kontroller Parmaklarınızın Ucunda

Audi Q3 dijitalleşmeye ayak uydurur. Araç içinde tüm kontrolleri çok daha kolay yapabilmeniz için dijital gösterge paneline sahiptir. 10,25 inçlik bu gösterge paneli, sanal kokpit ile geliştirilmiştir. Bu sayede yolculuk esnasında tüm kontrolleri profesyonel bir şekilde yapabilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü ve renkli ekrana sahip olması da tüm detayları net bir şekilde görebilmenizi sağlar. Tek bakışta tüm bilgilere bir ekrandan ulaşabilirsiniz. Özellikle navigasyonu açtığınızda tüm yolları gerçekçi bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Araç içinde, mobil cihazlarınızı bağlayabileceğiniz pek çok ara yüz ve bağlantı noktası vardır. Bunları kullanarak aracınızı çok daha işlevsel hale getirebilirsiniz. Yol boyunca mobil cihazlarınızdan çeşitli uygulamalara erişebilirsiniz. İsterseniz kablosuz bir şekilde de bağlantı kurabilirsiniz. Audi Q3 RS ile seyahatlerinizi çok daha eğlenceli ve keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Audi Q3 ikinci el modellerini OtoSOR ayrıcalıkları ile inceleyebilirsiniz. İkinci el seçenekler arasından bütçenize hitap edeni tercih edebilir ve bu üstün donanımlara ve özelliklere sahip aracı satın alabilirsiniz. OtoSOR’un güvenilir ikinci el araç yelpazesi sayesinde Audi Q3 fiyat ve özelliklerine göre hayallerinizdeki SUV araca sahip olabilirsiniz.