Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Audi A7 Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.

1909 yılında Almanya'da üretilmeye başlanan Audi otomobillerin A7 serisi ise 2010 yılından itibaren orta ve üst sınıf olarak kullanıcıların hizmetine sunulmuştur. Audi, otomobil sektöründe yüksek tecrübesi sayesinde kaliteli tasarımlar ve farklı özelliklere sahip arabalar sunmaya devam ederken A7 serisi de bulunduğu segmentin en iyilerinden biri olarak yerini alır. Geniş model ve renk seçenekleri ile her kullanıcının kendi zevklerine uygun bir Audi A7 bulması oldukça kolaydır.

Audi A7 Sportback otomobil, benzinli ve dizel motor seçenekleri ile kullanıcılara sunulur. 535 litrelik bagaj hacmi ile sınıfının en geniş bagajlarından birine sahip olan bu otomobil, ek paketleri sayesinde alıcılarına geniş bir portföy sunar. Kullanıcıların kendi zevklerine uygun aracı kolaylıkla bulabilmesinin yanı sıra geniş portföye bağlı olarak ikinci el Audi A7 fiyatları da değişkenlik gösterir. Dolayısıyla avantajlı ikinci el Audi A7’yi OtoSOR aracılığıyla siz de hemen bulabilirsiniz.

Audi A7 Özellikleri Nelerdir?


İkinci el Audi A7 özellikleri açısından farklı unsurlara sahiptir. Konfor ve donanımı yönünden oldukça zengin olan bu otomobil, arabada bulunan tüm yolcuların eşsiz ve rahat bir yolculuk yapmasını sağlar. Ayrıca elektrikli ayarlanabilir destekli koltuklar sayesinde yolcuları kavrayan yapısıyla oldukça dinamik bir oturma pozisyonu sunar. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan bu koltuklar, farklı hava koşullarında bile tüm yolcuların vücut ısılarını korumalarına ve rahat etmelerine katkıda bulunur. Araç içerisinde yolculuk yapacak kişilerin konforuna verilmesi gereken önemi bu özellikleriyle sunan Audi A7’nin farklı özellikleri de mevcuttur.

Yeni özgürlükler ortaya çıkarmak amacıyla üretilen Audi A7 modelleri sahip oldukları panoramik cam tavan ile araç içerisinin yeterince aydınlık olmasını sağlar. Ayrıca güneşliğin kapatılması durumunda da araç güneşten mükemmel bir şekilde korunur ve iç mekan oldukça serin olur.

Audi A7’nin sahip olduğu en etkileyici özelliklerinden biri olan Matrix led farlar son derece başarılı bir aydınlatma performansı sunar. Tamamen led olan bu farlar karşı şeritten gelen taşıtları algılayarak ışık şiddetini otomatik olarak ayarlar. Adaptif hız sabitleme sistemi gibi sürüş destek sistemlerine sahip olan bu araba yarı otonom sürüş deneyimi sunar. Ek olarak otomatik mesafe takibi yapan Adaptif hız sabitleme sistemi otomobil önündeki araçlarla mesafesini anlık olarak ölçerek gerekli durumlarda hız ayarını otomatik olarak ayarlar.

Konforu ve performansı aynı anda deneyimlenmek için geliştirilen Audi A7 tüm dünyada oldukça sevilen otomobiller arasında yerini almış durumdadır. Lüksün, şıklığın ve sportifliğin ustalıkla harmanlandığı Audi A7 modelleri rakiplerine kıyasla konforu da üst seviyede yaşatır. Siz de hem keyfine düşkün hem lüks görünüme önem verenlerdenseniz OtoSOR’un sunduğu avantajlarla otomobil satın alım sistemiyle hemen tanışabilirsiniz.        

OtoSOR ile Audi A7 Modellerine Merhaba Deyin


OtoSOR tüketicilere en iyi ve hızlı hizmeti verebilmek adına tecrübeli ve alanında uzmanlaşmış personel kadrosu ile Türkiye de 2. el sektöründe yerini almıştır. Tüm dünyada oldukça sevilen otomobiller arasında yerini alan Audi A7’nin dilediğiniz modelini siz de OtoSOR’da kolaylıkla bulabilirsiniz. OtoSOR’un avantajlı ödeme sistemi sayesinde taksitle araba satın almak mümkün hale gelmiştir. 

Ayrıca OtoSOR’un anlaşmalı ekspertiz ağı sayesinde OtoSOR’a özel avantajlarla ekspertiz randevusu alabilir ve alacağınız Audi A7’yi kontrol ettirerek, gönül rahatlığı ile aracınıza kavuşabilirsiniz. OtoSOR’da minimum %30 peşinat ve 48 aya varan avantajlı ödeme seçenekleriyle hayalinizdeki Audi A7’yi bulabilirsiniz.