Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Audi A5 Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

Audi A5, Volkswagen Group'a bağlı olan Audi firmasının ürettiği bir otomobildir. Piyasaya ilk çıkış tarihi 2007'dir. Kompakt lüks otomobil sınıfında bulunan araba tasarımı ve iç donanımıyla kaliteli bir görüntü sergiler. Audi A5, önden motorlu ve önden çekişli bir arabadır. Arabanın Sportback, Coupe ve Hatchback modelleri bulunur. Üretildiği ilk günden günümüze gelinceye kadar birkaç farklı nesilde tasarımı yapılmıştır. Arabanın genel hatları korunarak iç donanımları ve teknolojinin getirdiği yeniliklerle yeni hali oluşturulmuştur. Audi A5 kaliteden ödün vermeyenlerin taleplerini karşılayan özel tasarımıyla her zaman göz dolduran bir otomobildir.

Bu popülerliği sebebiyle ikinci el otomobil piyasasında da bir hayli talebi olan Audi A5, OtoSOR’da da kendine yer bulur. İlanlarımızı inceleyerek hayalinizdeki ikinci el Audi A5 modelini OtoSOR’da bulabilir, aşağıdaki başlıkları inceleyerek Audi A5 modeli hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Lüks ve Konforun Tadını Çıkarın!


Audi A5 Quattro modeli, yarı otomatik, dizel ve beş kapılı bir arabadır. Beş ayrı sürüş modu, spor deri S-line direksiyon, koltuk ısıtma, eller serbest, ABS, ASR ve ESP avantajlarına sahiptir. Ayrıca dokunmatik klima, yol bilgisayarı, yükseklik ve derinliği ayarlanabilen koltukları ile uzun yolculuklarda konforlu bir seyahat imkanı sunar. Audi A5 sportback, dizel ve otomatik bir modeldir. Matrix far, 19” alaşım jantlar, F1 direksiyon ve cam tavanıyla estetik bir duruş sunar. Audi A5 lüks donanımlarının yanında sürücülerine prestij sağlayan bir modeldir.

Audi A5 Cabrio modeli, üstü açılabilen iki kapılı sportif görünümüyle öne çıkar. Audi virtual cockpit plus, geri görüş kamerası, hafızalı koltuk, LED arka stop lambaları ve boyun ısıtmalı kullanımıyla sürücülere ve yolculara en üst seviyede fayda sağlar. Audi A5 dizel modeliyle tasarım detayları ve son teknoloji donanımlarıyla estetik ve teknolojinin mükemmel uyumunu yakalar. 2. el Audi A5 dizel ve benzinli seçenekleri arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz. Bunun için Audi A5 fiyatları ve ödeme koşullarını inceleyebilirsiniz.

Audi A5 S5, modelin en yeni hali olarak piyasaya sürülür. Bu model diğerlerinden farklı olarak kendi tarzını ortaya koyan 5 kapılı bir Coupe olarak tanımlanır. Şık tavan çizgisi ve omuz çizgisiyle tasarımda özel bir bütünlük yakalar. Geniş kapsamlı asistan sistemleriyle donatılan model, şehir içi ve şehir dışı yolculuklarda güvenliği ön planda tutar. TDI teknolojisi yakıt tüketimini azaltan avantajlı bir kullanım sağlar. Xenon farlar ve LED teknolojisiyle estetik bir görünüm kazanır. Navigasyon sistemi, multimedya, kendine has Wi-Fi, 7” ekran ve daha birçok avantajlı özelliğe sahiptir. Aracın koltukları deri döşeme kaplıdır ve geniş bagaj hacmi ile öne çıkar. İkinci el Audi A5 modellerini istediğiniz özelliklere göre inceleme şansınız bulunur.

Düşlediğiniz İkinci El Audi A5 Modellerine OtoSOR Avantajlarıyla Sahip Olun!


Audi A5 ikinci el otomobiller arasında lüks ve kalitenin öne çıktığı modellerden biridir. Avantajlı özelliklerinin yanında sürücüsüne hem performans hem de prestij vadeder. Audi A5 dizel, benzinli, 3 kapılı ve 5 kapılı seçenekleriyle hem ailelerin hem de spor araba tutkunlarının tercih ettiği bir modeldir. Piyasaya çıktığı ilk günden günümüze kadar popülerliğini kaybetmemiş özel bir arabadır. Audi A5 modelleri arasından seçim yaparken arabanın model yılı, kasa tipi, motor tipi ve azami süratine göre değerlendirme yapabilirsiniz. Şık ve modern tasarıma sahip olan 2. el Audi A5 sayesinde düşlediğiniz otomobili satın alabilirsiniz.

OtoSOR’un üst düzey hizmetiyle sizlere özel cazip satın alma seçenekleri sunar. Minimum %30 peşinat ve 48 aya varan vade imkanları ile ödeme konusunda tüm kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlayan OtoSOR, taksitle araba satın almak isteyenler için birinci tercihtir. ikinci el Audi A5 modellerini avantajlı ödeme seçenekleriyle satın almak için OtoSOR’un geniş hizmet ağından faydalanabilirsiniz. 2. el Audi A5 fiyat ve modellerini kendi bütçenize uygun koşullarda hemen satın alabilirsiniz.