Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Audi A1 Modelleri

Filtreler

9 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

9 adet ilan gösteriliyor.

2010 yılında Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan Audi A1, markanın en küçük segmentteki modelidir. B segment araçlar arasında yerini alan bu araba modelinin ilerleyen yıllarda üç kapılı ve beş kapılı modelleri de üretilmiştir. Kişiye özel tasarımları ve öne çıkan performansıyla kullanıcıların dikkatini çeken model, 2011 yılında Birleşik Krallık’ta çıkan “What Car?” adlı dergide yılın otomobili ödülünü almıştır. Çeşitli video oyunlarında da yer alan Audi A1 modelleri, kalitesi ve tarzıyla oldukça beğenilmiştir. S1 ve Sportback modelleriyle ön plana çıkan marka, performanslı araçlarla beğenileri kazanmıştır. Segmentine göre uygun fiyatları ile sevilen Audi A1, yenilikçi tarzıyla beklentileri karşılar. Şehir içi ve şehir dışı kullanımda üst düzey bir performans sunarak trafikte konforlu bir şekilde ilerlemenize yardımcı olur.

Audi A1 ile Hayallerin Ötesinde Bir Sürüş Keyfi

Audi A1 Hatchback, güçlü ve büyük görünümüyle yeni bir araç almak isteyen geniş aileler tarafından beğenilir. Donanımsal özellikleriyle karakteristik ayrıntılarını ön plana çıkaran model, aerodinamik yan aynalar ve akıllı teknolojilerle gücünü gösterir. Bu serinin tasarımı, geniş iç hacmiyle sizin için daha büyük bir alan sunarken dışarıdan bakıldığında kompakt bir görünüm kazandırır. Özgürce hareket edebileceğiniz alanın yanı sıra Start-Stop teknolojisiyle boşa harcanan enerjiyi geri kazandırır. Tüm bakışları üzerine çeken şık tasarıma sahip bu seri, multimedya ekranıyla eğlenceli anlar yaşatır.

Konfor ve güvenli bir sürüş keyfi sunan seri, hassas süspansiyon tasarımıyla yolculuk esnasında sarsıntıları önler. Audi A1 fiyatları çeşitlilik gösterse de yakıt tasarrufu açısından iyi bir konumda bulunduğu için zamanla tasarruf imkânı sağlar. Güçlü yol tutuşu, çekiş ve motor gücüyle yollarda fark yaratan bu seri, opsiyonel paketlerle karşınıza çıkar. Sportif tasarımı ve aksesuar seçenekleriyle tarzınızı yansıtmanıza imkân vererek kullanım standartlarınızı yükseltir. Her yeri aydınlatan güçlü farları, panoramik cam tavan, spor koltuklar, USB-A bağlantısı, sesli ve görsel park yardımı gibi işlevsel birçok özellik barındıran seriye siz de OtoSOR ayrıcalıklarıyla sahip olabilirsiniz.

İkinci El Audi A1 Seçenekleri OtoSOR Ayrıcalıklarıyla Karşınızda!

İhtiyaçlara ve zevklere uygun bir araba almak her insanın hayalidir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir araba tercihi yapmak için öncelikle ihtiyaçlarınızı belirlemeniz gerekir. Kişi kapasitesi, bagaj hacmi, renk ve yakıt tüketimi gibi detaylar kullanım konforunuzu etkiler. Kullanım konforunun yanı sıra bir aracın sıfır mı yoksa ikinci el mi olacağı bütçeniz açısından önemlidir. Sıfır araç fiyatlarının giderek yükselmesi ile ikinci el araçlar günümüzde daha da ön plandadır. 2. el Audi A1 seçenekleri ise değerini uzun süre koruması sayesinde kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başarır. İkinci el araç piyasasında yer alan bu seri, hayatında yenilik yapmak isteyenlere fırsatlar sağlar.

Bu lüks serinin avantajlarına ve konforuna minimum yüzde 30 peşinat ile sahip olabilirsiniz. 48 aya kadar varan vade seçenekleri sayesinde taksitli ödeme avantajlarından yararlanabilirsiniz. OtoSOR’un geniş bayi ağı ise farklı şehirde oturan araç severler için zahmetsiz bir satın alma süreci sunar. Audi A1 ikinci el modelleri ile dört mevsim yolların tadını çıkararak ihtiyaçlarınızı tamamlayabilirsiniz. Kredisiz ve kefilsiz olarak satın alabileceğiniz bu araca başvurunuzun onaylandığı gün içinde kavuşabilirsiniz. Siz de rüyalarınızı süsleyen ikinci el Audi A1 için OtoSOR web sitesinde yer alan ilanları inceleyebilir ve OtoSOR'un vadeyle satın alma sisteminin avantajlarına göz atabilirsiniz.