Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Alfa Romeo Giulietta Modelleri

Filtreler

2 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

2 adet ilan gösteriliyor.

Alfa Romeo Giulietta, sportif duruşuyla benzerleri arasında öne çıkar. Bu pratik aile otomobili enerjik bir sürüş deneyimi isteyenler için idealdir. Farklı ön ızgarası, jant tasarımları, revize edilen farları ve derin yastıklamalı yeni koltukları Giulietta'ya hoş dokunuşlar ekler. Otomobilin modern iç tasarımı, etkileyici dış görünümüyle birlikte beklenen hissi verir. Alfa Romeo Giulietta fiyat seçenekleri ve tüm teknik özellikleriyle rekabetçi bir performans sunar.

Cezbedici Tasarım Alfa Romeo Giulietta

İkinci Dünya Savaşı'nın ardından Alfa Romeo gelişmiş motorlara sahip, daha fazla insana hitap eden hacimli otomobiller üretmeye başlar. Çevik, sportif tasarım üzerinde çalışan marka,  Giulietta'nın kompakt platformuyla Alfa Romeo temelini devam ettirir. 2010 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Alfa Romeo Giulietta, İtalyan stilinin ve markanın zevkinin uyumlu bir birleşimidir.

Dinamik Özellikler ve Şık Görünüm Alfa Romeo Giulietta Modellerinde

Alfa Romeo Giulietta'nın ayırt edici görünümü, güçlü noktaları arasında yer alır. İç tasarımı da göz alıcı bir stile sahiptir. İç mekân, Giulietta'nın dış tasarımı ile uyumludur ve stile yoğun bir şekilde odaklanır. Konfor ve eğlenceye bir arada odaklanan otomobil bambaşka bir sürüş keyfi yaşatır. İç ve dış mekanın uyumunda, sade ve çekici tasarım öğeleri arasında iyi bir denge bulunur. İç yükseltmeleri kabini iyileştirir. Giulietta, herkesin gereksinimlerine cevap verebilen çok çeşitli motor seçenekleri sunar. Hızlı tepki veren, rahat Alfa Romeo Giulietta’nın 1.4 litrelik motoru, performans, ekonomi ve zarifliğin etkili bir karışımını sunar. Alfa Romeo Giulietta arabalar start-stop teknolojisiyle tasarlanır. 350 litrelik bagaj hacmi ve yüksek bir yükleme ağzına sahiptir.

Tüm Alfa Giulietta modelleri, Alfa Romeo'nun dikkat çekici DNA sürüş modu özelliklerine sahiptir. Dinamik sürüş teknolojisi seçeneği, direksiyonu önemli ölçüde keskinleştirerek kullanıcılarının canlı bir performans yaşamasını sağlar. Tüm hava koşullarına uygun bir sürüş modu sunan Giulietta, otomobili yağmurda ve karda daha kolay yönetilebilir hale getirmeyi amaçlar. Alfa Romeo Giulietta, kaygan yol yüzeylerine daha iyi uyum sağlamak için çekiş kontrol sistemini daha hassas hale getirir. Sağlam süspansiyonu otomobile çeviklik hissi verir.

5.0 inçlik dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, bluetooth, sesli komutlar ve uydu navigasyonu içerir. Ayrıca akıllı telefon bağlantısına sahip altı hoparlörlü ses kurulumu da bulunur. Dijital radyo ise tüm seride yer alan standart özelliklerden biridir. Ekran anlaşılması kolay bir menü sistemine sahiptir. Hareket halindeyken işlemleri kolaylaştıran uygun şekilde yerleştirilmiş çok sayıda düğme vardır. Ayrıca direksiyon simidinde radyo, navigasyon ve ses seviyesi sistemlerine erişim için kullanışlı düğmeler bulunur.

Standart güvenlik kiti içerisinde; altı hava yastığı, denge kontrolü, elektronik fren, yol tutuşunu artıran dinamik modu ve yokuş kalkış desteği yer alır. Giulietta'nın ön koltukları, oldukça rahattır. Ön ve arka koltuklarda yolcular için yeterli alan bulunur.

Hayal Ettiğiniz Alfa Romeo Giulietta OtoSOR Ayrıcalıkları ile Sahip Olabilirsiniz

Alfa Romeo Giulietta 2. el fiyatları, seçilen model ve donanım özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterir. Kolay ve güvenli sürüş seçenekleri ve etkileyici stili ile Alfa Romeo Giulietta ikinci el otomobil piyasasında önemli bir yere sahip olur. Özgün tasarımlı bir Hatchback istiyorsanız 2. el Giulietta modellerini OtoSOR üzerinden inceleyebilir, modellere minimum %30 peşinat ile 48 aya varan vade seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.

Ayırt edici şık görünümünü güçlü özellikleri ile uyumla birleştiren 2.el Alfa Romeo Giulietta performansını deneyimlemek için OtoSOR’da yer alan ilanları şimdi inceleyebilir ve OtoSOR'un uygun vadeli ve güvenli otomobil satın alım sistemiyle hemen tanışabilirsiniz.