Filtreler

X

Araç Seçiniz

Filtreler

Kimden

Lokasyon

Fiyat

Peşinat

Taksit Tutarı

Yıl

Yakıt

Vites

Kilometre

Kasa Tipi

Renk

Motor Hacmi

Motor Gücü

Çekiş

Garanti

Fotoğraf ve Video

Filtreleri Uygula Filtre Ayarlarını Sıfırla

Filtreler

X

İkinci El Citroen C5 Modelleri

Filtreler

10 adet ilan gösteriliyor.

Sırala: Yeniden Eskiye

  • En Düşük Fiyat
  • En Yüksek Fiyat
  • Yeniden Eskiye
  • Eskiden Yeniye

10 adet ilan gösteriliyor.

Citroen C5; modern sürüş deneyimi, yenilikçi tasarım ve üst düzey rahatlık arayışında olan otomobil tutkunları için doğru seçimler arasında gösteriliyor. Geniş iç hacmiyle dikkat çeken Sedan modeli, yolcular için rahat bir hareket alanı sunuyor. Citroen C5'in teknolojik özellikleri ve yüksek güvenlik standartları, sürücü ve yolcular için eksiksiz bir deneyim sağlayarak çeşitlenebilen ihtiyaçlara cevap veriyor. Citroen C5 şehir içi kullanımdan uzun mesafe yolculuklara kadar her duruma uyum sağlayan performansıyla keyifli bir yolculuğu garantiliyor. Aracın bu kadar popüler olması aynı zamanda 2.el Citroen C5 piyasasının da hareketli olmasına yol açıyor. Özelliklerine bakıldığında Citroen C5 fiyat olarak da sürücülerin ilgisini çekiyor. Zengin özelliklere sahip olan C5; keyifli, konforlu ve güvenli bir yolculuk sunuyor.  

Eksiksiz Bir Sürüş Deneyimi


Citroen C5'in sürüş dinamikleri şehirlerarası yolculuktan şehir içi trafiğine kadar her türlü yol şartında üstün performans sunuyor. Citroen C5 yüksek tork değeri sayesinde hızlanma ve yokuş çıkma gibi performans gerektiren durumlarda da beklentileri karşılıyor. Aracın sağladığı rahatlık sayesinde şehirlerarası seyahatler daha keyifli ve az yorucu geçiyor. Aracın gelişmiş süspansiyon sistemi ve kabin içi ses yalıtımı yolculukları konforlu hâle getiren başlıca etmenler arasında bulunuyor. Yakıt tüketimi konusunda da C5 7,9L/100km gibi rekabetçi bir değer sunarak, uzun mesafelerde bile ekonomik bir sürüş vadediyor. Aracın düşük yakıt tüketimi de ikinci el Citroen C5 piyasasının popüler olmasının nedenlerinden bir tanesidir. Kısacası Citroen C5 hem performans hem konfor hem de ekonomik yakıt tüketimi beklentilerini eş zamanlı karşılayabiliyor. 

Modern ve Akıcı Görünüm


Citroen C5'in dış tasarımında, modern ve sofistike çizgiler bir araya getiriliyor. Ön tarafta yer alan ızgara ile geriye doğru uzatılmış ön aydınlatmalar, büyük Citroen logosu ile tamamlanıyor. Aracın dinamik silueti ve akıcı hatları estetik bir bütünlük sunarken, Citroen'in yenilikçi tasarım anlayışını da yansıtıyor. Aracın arka bölümü ise daha yuvarlak hatlarıyla dikkat çekiyor. Bagaj kapağı ile kesilen aydınlatmalar giderek incelerek arabanın sportif görünümünü destekliyor. 

Ferah ve Aydınlık İç Mekân


C5'in iç mekânı oldukça geniş ve konforlu olmasıyla öne çıkıyor. 439 litrelik bagaj hacmi ve katlanabilir arka koltuklar, geniş bir yükleme alanı sunuyor. Ön ve arka koltuklarda baş, diz ve bacak boşluğunun geniş mesafesi uzun yolculuklarda da konforlu bir deneyim sağlıyor.

Citroen C5, Euro NCAP'ten aldığı maksimum beş yıldızlık çarpışma testi derecesiyle yüksek güvenlik standartlarına sahiptir. ESP'nin tüm seride standart olması ve en üst seviye Exclusive modellerde bulunan eTouch sistemi, sürücü ve yolcular için ek güvenlik sağlıyor.
Citroen C5; sürüş dinamikleri, modern tasarımı, ferah iç mekânı ve çevre dostu özellikleriyle çok yönlü bir sürüş deneyimi arayanlar için ideal seçenekler arasında yer alıyor.

Üstün Sedan Deneyimiyle Citroen C5 OtoSOR’da


Citroën C5 sadece bir araç değil aynı zamanda bir yaşam tarzı tercihi olarak görülüyor. Ferah iç mekânı, modern dış tasarımı ve gelişmiş teknolojiye sahip sürüş dinamikleriyle Citroen C5 ikinci el pazarında da aranan modellerden birine dönüşüyor. 

Bu deneyimin bir parçası olmak için OtoSOR’da bulunan ikinci el Citroen C5 modellerine göz atabilirsiniz. Peşinat oranları ve uzun vadeli ödeme seçenekleriyle OtoSOR ikinci el araç alacaklar için önemli avantajları bir arada sunuyor. Kendinize en uygun özelliklere sahip modeli bulmak ve Citroen C5 fiyat listesi hakkında bilgi almak için OtoSOR’u ziyaret edebilirsiniz.